ImarkSistem.png

Imark Sistem

Convingerea noastra este ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin imbunatatirea permanenta a nivelului calitativ al solutiilor, produselor si serviciilor ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate de lunga durata, consolidate prin respectarea termenelor si prin costuri optime.
Va suntem aproape prin cresterea eficientei si performantei de productie, reducerea resurselor umane si a manipularii si obtinerea unui profit mai mare, pentru a deveni cat mai competitivi.

Obiectivul nostru este sa este de a ne sprijini clientii si partenerii inca de la inceputul procesului de achizitie pana la livrarea echipamentului, dar si dupa aceea.

Compania noastra va aduce solutii si tehnologii care sporesc calitatea vietii oamenilor din intreaga lume, in industria alimentara, industria bauturilor,  industria tutunului, industria cosmetica, automotive, retail, transporturi si logistica, domeniul farmaceutic si medical, electrice si electronice, cabluri si alte domenii.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarilor industriale si cu peste 2000 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, oferim servicii si produse create pentru nevoi specifice. Succesul companiei noastre depinde de succesul clientilor nostri. De aceea, obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostri, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Compania noastra este formata dintr­-o echipa cu peste 100 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin indeplinite.

Suntem mai mult decat o companie, suntem un partener serios, care intelege clientul.