Postis.png

Postis

Postis a fost fondat, în 2016, din nevoia de schimbare. Încă de la început, misiunea noastră a fost una clară: să eficientizăm procesele de livrare, în timp ce oferim transparență și control, atât companiilor, cât și clienților săi. Așa am construit Platforma Postis, prima platformă din România de management integrat al proceselor de livrare. 

Evoluăm prin tehnologie: algoritmi de învățare și automatizare, platforme digitale deschise, instrumente analitice, decizii de business bazate pe date culese din industria logistică din întreaga Europa Centrală și de Est. Credem în procese dinamice și construim constant soluții pentru noi experiențe de business management. 

În centrul filosofiei noastre, rămâne dorința de a construi o comunitate puternică ce accelerează expansiunea întregului sector logistic. De aceea, prin Platforma Postis, conectăm la nivel de sistem toate platformele de retail, e-commerce și furnizorii de servicii logistice, cu toate companiile de distribuție și livrare din România și Europa Centrală și de Est. 

În prezent, peste 150 de comercianți tradiționali sau online aleg soluțiile Postis pentru livrări simplificate, eficiente, personalizate, mereu în siguranță. Prin încredere reciprocă, reinventăm sectorul logistic, livrare cu livrare.