ShareITSmart.png

SHARE IT SMART

Suntem un Integrator de servicii, oferind consultanță în logistică, servicii Lean Management și soluții SaaS companiilor producătoare din diferite sectoare industriale.

În calitate de consultanți în logistică și lean, ajutăm companiile să își îmbunătățească operațiunile de servicii logistice și să dezvolte soluții rentabile pentru problemele legate de lanțul de aprovizionare, depozite, manipularea materialelor și distribuție, indiferent dacă gama de acțiuni este limitată la piețele interne sau include operațiuni complexe transfrontaliere.

Echipa noastră de consultanți are experiență și expertiză care acoperă toate aspectele lanțului de aprovizionare, de la strategia pe termen lung până la îmbunătățiri operaționale detaliate în gestionarea stocurilor, planificarea și controlul producției, managementul stocurilor, managementul transportului, suport operațional depozit, layout și optimizare a fluxului.

Împărtășim cunoștințele noastre profunde și expertiza în industrie cu toți cei care doresc să-și dezvolte capacitatea de inovare și să depășească orice provocare prin învățare și îmbunătățire continuă. Cursurile noastre de formare profesională, atât deschise, cât și la fața locului, sunt conduse de experți cu experiență și certificați.

În calitate de furnizori de soluții SaaS și dezvoltatori de software, suntem specializați în proiectarea de aplicații software bazate pe cloud pentru logistică, transport și management al resurselor umane flexibile, fiabile și scalabile pentru profesioniștii de afaceri care se află în prima linie a optimizării proceselor și a controlului costurilor.

Lucrăm împreună cu clienții noștri, de la început până la sfârșit, pentru a-i ajuta să proiecteze și să implementeze metode și soluții personalizate care îmbunătățesc în mod inteligent afacerea.