Schaefer.png

SSI SCHAEFER

Soluţiile logistice de viitor trebuie să se integreze perfect în procesele dumneavoastră individuale, să poată fi extinse direct şi să poată fi adaptate flexibil la noile condiţii cadru.

Pentru aceasta este nevoie de specialişti şi experţi care nu se limitează doar la prestaţii individuale, ci au în vedere sisteme complete. La SSI SCHAEFER, această gândire unitară reprezintă de mai multe decenii baza succesului nostru. Portofoliul nostru larg de produse şi soluţii, care acoperă întreaga gamă a fluxului intern de materiale şi este extins permanent prin inovaţii, alcătuieşte baza pentru soluţii personalizate, concepute exact în funcţie de cerinţele clienţilor noştri. 

De 80 de ani pionierul inovaţiilor

În anul 1937, când Fritz Schäfer înfiinţa o întreprindere pentru producţia de componente din tablă, nu se întrevedea încă în ce se va transforma în viitor această afacere, şi anume în cel mai mare furnizor global de soluţii pentru sisteme şi produse logistice. La baza acestui succes s-a aflat dezvoltarea cutiei fix pentru depozitare, o inovaţie revoluţionară pe piaţa recipientelor, care se regăseşte şi azi în multe depozite. 

Prima inovaţie a fost urmată curând de altele, conform filozofiei companiei de a gândi cu un pas înaintea pieţei. SSI SCHAEFER s-a transformat într-un specialist în sisteme pentru intralogistică, care, prin inovaţii şi o viziune unitară, asistă companii de pe tot globul la optimizarea lanţurilor lor de aprovizionare. 

Soluţii complete dintr-o singură sursă​​​​​​​
Clienţii noştri beneficiază de avantajul că noi fabricăm singuri în grupul SSI SCHAEFER toate componentele, de la rafturi la instalaţii complet automatizate. Produsele şi sistemele noastre sunt fabricate în 10 unităţi de producţie din întreaga lume, cu ajutorul celei mai moderne tehnologii. Cu peste 70 de filiale operative şi peste 9.500 de angajaţi în întreaga lume, suntem un partener solid şi de încredere.

SSI SCHAEFER este specialistul dumneavoastră în sisteme pentru:  

  • optimizarea proceselor fluxului de material,

  • garantarea disponibilităţii mărfurilor,

  • reducerea costurilor,

  • reducerea erorilor,

  • economisirea resurselor şi

  • exploatarea mai bună a potenţialului angajaţilor dumneavoastră.

Noi ne asumăm răspunderea pentru sisteme  
SSI SCHAEFER, în calitate de antreprenor general, activ pe plan global, realizează sisteme complete de logistică, de la proiectare complexă şi consultanţă cu privire la sisteme şi un management al proiectului certificat IPMA până la instalaţia la cheie, inclusiv oferte personalizate de service şi revizie. La cerere asigurăm prin departamentul nostru intern de construcţii inclusiv proiectarea preliminară şi alegerea amplasamentului pentru proiectul dumneavoastră.
Dedicaţie şi angajament​​​​​​​

Cine cunoaşte SSI SCHAEFER ştie că noi ne asumăm faţă de clienţii noştri un angajament superior faţă de ceea ce se obişnuieşte pe piaţă. Acesta include

  • angajamentul de a livra întotdeauna o soluţie optimă, 

  • angajamentul de a fi întotdeauna alături de clienţi,

  • angajamentul de a ne respecta întotdeauna cuvântul.

Din partea noastră vă puteţi aştepta, aşadar, la un angajament absolut pentru proiectul dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre disponibilitatea angajaţilor noştri, dezvoltarea de soluţii tehnologice noi sau de un pachet complet de service pe durata de viaţă a instalaţiilor – noi ne aflăm pe tot globul alături de dumneavoastră. Şi nu doar astăzi, ci şi mâine şi poimâine.