Logouri+Tenrom.png

Înființată în 2010, compania TENROM a preluat încă din ianuarie 2011 rolul de importator exclusiv pentru piața din România al echipamentelor de curățenie Tennant. Cu un portofoliu impresionant, Tenrom a fost prima companie de profil din țară care a dezvoltat servicii de suport tehnic exclusiv on-line, precum și prima care a pus la dispoziția clienților echipamente de curățenie Tennant în sistem de închiriat, cu service, consumabile și revizii gratuite.

Echipamentele profesionale de spălat și uscat reprezintă categoria principală a portofoliului Tennant. Cu tehnologii inovatoare, eficiență sporită și cu reducere semnificativă (de până la 70%!) a consumului de apă, echipamentele Tennant revoluționează industria dedicată curățeniei. Gama include modele consacrate precum Tennant T2, T300e, T500e, T600e, T7, T12, T16, T17 sau T20. Dacă vă interesează un anume model, puteți solicita o ofertă!

La nivel internațional, Tennant deține cea mai mare rețea de service din rândul companiilor de profil. TENROM reușește să atingă aceste standarde și în România, compania concentrându-și eforturile pentru a asigura suportul tehnic necesar clienților noștri. Tenrom deține 4 puncte de service la nivel național - în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Intervențiile sunt prompte și eficiente. Puteți solicita service prin completarea formularului!