Trucknet.png

Trucknet

În termeni simpli, platforma Trucknet poate identifica cea mai bună potrivire între deținătorii de marfă și transportatori, pentru utilizarea spațiului liber disponibil al camioanelor. Administratorii de flote vor resimți reduceri semnificative ale curselor cu camioanele goale prin interacțíunea și negocierea curselor disponibile cu alte companii (de transport și logistică).

Ce este „potrivirea perfectă”?
Trucknet oferă cea mai bună combinație și optimizare între companii prin potrivirea locației unui camion disponibil cu încărcătura, luând în considerare destinația finală și multe altele.

Abordăm o privire de ansamblu, iar platforma noastra de licitații ofera opțiuni convenabile pentru serviciile de transport.

Sistemul nostru
Trucknet colectează date în mod automat bazate pe telematics, cum ar fi locația GPS, precum și informații operaționale de la TMS (Transport Management Systems). Calculatorul de emisii CO2 (în curs de dezvoltare) indica emisiile GHG în funcție de greutatea încărcăturii, caracteristicile camioanelor, kilometrii parcurși și volumul de combustibil. La sfârșitul cursei, se va calcula cantitatea exactă de emisii CO2. Trucknet este certificat ISO 9001 și are ca obiectiv sa satisfacă cerințele clienților în cel mai bun mod posibil.

Sistemul constă din următoarele componente:

  • Platforma Trucknet: oferă potriviri automate între vehiculele goale și solicitările subcontractorilor de la alte companii
  • Sisteme de management al transportului (TMS): software de planificare internă pentru companiile de transport
  • Driver Interface: aplicație mobilă pentru șoferi
  • Tracker: aplicație mobilă pentru livrare end-to-end (în curs de dezvoltare) pentru o mai bună vizibilitate și un proces transparent
  • Trucknet Telematics: o interfață centrală pentru diferite sisteme telematice (în curs de dezvoltare)