BunzlRomania.png

De la înființarea noastră în 2007, compania a crescut continuu, iar astăzi aparține grupului internațional BUNZL. Beneficiați astfel de mulți ani de experiență acumulată, de un know-how complet, structuri de achiziție globale și soluții inovatoare de produse pentru avantajul activității dumneavoastră.

Noi la BUNZL suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de piață și de clienți, de mediu și de societate, prin urmare toate serviciile sunt verificate și confirmate de către organisme, certificate prin: ISO SR EN 14001, 9001 și OHSAS 18000.

Pentru noi sustenabilitatea și responsabilitatea socială implică acționarea în diferite domenii legate de dezvoltarea economică, angajamentul social și calitatea mediului. Calitatea mediului este legată de utilizarea produselor reciclate, reducerea deșeurilor, eficiență logistică pentru a minimiza consumul de combustibil, încorporarea de servicii și produse ecologice.

Lucrăm pentru a reduce impactul asupra mediului. Bunzl este inclusă in indicele FTSE4Good al Bursei de la Londra care servește la evaluarea responsabilității sociale a întreprinderilor față de mediu, de relațiile acționarilor și față de drepturile omului pe baza principiilor investițiilor responsabile.