logo_Dexion.jpg

Compania Dexion a fost fondată inițial de către Demetrius Comino. Comino a dezvoltat „Dexion Slotted-Angle” (1947), care a introdus sistemele de depozitare reglabile și va continua să deschidă drumul pentru sistemele de rafturi pentru paleți și rafturi cu polițe, proiectate si fabricate de Dexion.

Astăzi suntem unul dintre marii furnizori mondiali de soluții logistice pentru depozite. Din ianuarie 2018, Dexion este membru al Gonvarri Material Handling Group, care include, de asemenea, brandurile industriale de vârf Constructor, Kasten, Stålteknik și Kredit.

Cu un total de 7 unități de producție în Germania, România, Rusia, Finlanda, Suedia și Republica Cehă, furnizăm clienților noștri din întreaga lume, soluții logistice personalizate. De la rafturi clasice la soluții de stocare complet automatizate, oferim clienților noștri din întreaga lume soluții complete pentru depozitul acestora.

Avem peste 1.300 de angajati în Europa. De asemenea, suntem reprezentați în Europa și în părți mari ale lumii, cum ar fi Africa, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, America de Sud, Australia, cu o rețea extinsă de distribuție. Indiferent unde vă aflați, ca jucător global, suntem întotdeauna la dispozitia dumneavoastra.