DHL_pentru+site.png

Cu o rețea în peste 190 de țări și teritorii de pe tot globul, DHL Global Forwarding este lider pe piață globală în transportul aerian și printre cei mai importanți furnizori de transport maritim. Dimensiunea și experiența noastră ne permit să personalizăm soluții extrem de competitive aeriene/ maritime/ feroviare pentru toți clienții noștri, precum și proiecte industriale și soluții end-to-end de management al transportului.

Viziunea noastră, misiunea noastră, strategia noastră

- Viziunea noastră este să fim “The Logistics Company for the World”
- Misiunea noastră – “Excellence. Simply Delivered” – este Promisiunea catre clientii nostri.
- Strategia noastră 2025: Delivering excellence in a digital world

Transport aerian - Lucram împreună cu transportatori atent selectați, operam cu programe pe toate rutele majore ale lumii, astfel încât să puteți planifica cu siguranță și să deveniți mai eficienți. Solutiile noastre  de transport aerian sunt, de asemenea, foarte flexibile pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice.

Transport maritim - Cu gama noastră largă de tipuri de echipamente și servicii de consolidare, ne asigurăm că mărfurile dumneavoastră ajung la locul potrivit, la momentul potrivit, într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Pentru a oferi fiabilitate, lucrăm cu o gamă largă de transportatori maritimi care acoperă alianțe majore de transportatori cu protecție spatiului, planificată din fiecare port de containere major din lume.

Transport feroviar de marfă - Produsele noastre de marfă feroviară oferă transport de marfă sigur, fiabil și ecologic prin cale ferată care leagă Europa și Asia, spre vest și est, LCL (Less than Container Load) sau FCL (Full Container Load).