FAN+Courier.png

FAN Courier este o companie 100% românească, înființată acum 25 de ani de trei antreprenori: Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. 

Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006, pionier de necontestat al industriei și partenerul de încredere al celor peste 50.000 de clienți care aleg serviciile noastre, cu aceeași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată.

Livrăm cu propria flotă de mașini, în sistem door to door și la puncte fixe, plicuri și colete oriunde, cu plăcere, în România și în lume, în condiții de maximă siguranță, discreție și professionalism. Din 2021 operăm și pe teritoriul Republicii Moldova prin 8 sedii deschise în cele mai importante orașe, fiind prima companie de curierat care oferă livrări pe plan local în sistem door to door și servicii de export pe cale rutieră, deschizând calea agenților economici din România către piața de peste Prut.

Investim permanent în calitatea și dezvoltarea sistemului operațional și logistic pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență. Punem la dispoziție cele mai noi și mai competitive tehnologii de sortare și transport, avem cea mai performantă bandă de sortare a coletelor și plicurilor din sud estul Europei și oferim un pachet complex de soluții de depozitare, logistică și livrare în sistem rapid.

Serviciile noastre pot fi adaptate cu ușurință cerințelor fiecărui client. Știm că nevoile fiecăruia sunt diferite, astfel că am dezvoltat o gamă variată de servicii și alternative de livrare “out of home” Collect Point Pay Point/ Collect Point OMV Petrom, FANbox, 140 puncte proprii de ridicare și predare colete în toată țara și aplicații care oferă control asupra propriilor expediții (selfAWB și aplicația mobilă FAN).

Suntem întotdeauna oriunde, cu plăcere, pentru clienții noștri.