Logo+GITS.png

GITS COM este probabil cea mai adaptabilă companie de dezvoltare software, mentenanță și suport cu capital integral românesc. Oferim soluții personalizate pentru domeniul distribuției și retailului auto/transport-logistică/activități portuare.

Flexibilitatea a venit din faptul că ne-am axat cu precădere pe piața românească, nu cea mai mare sau interesantă financiar din Europa, dar printre cele mai instabile și solicitante pentru managementul unui antreprenor local sau multinațional.

Fondată în 2002, în Sibiu, compania se mândrește cu faptul că este proprietară de soluții software, a dezvoltat aplicații custom pentru 12 importatori auto, inclusiv liderul pieței din România, o soluție OMS (Order Management System) validată pentru funcționare la nivel global pentru unul din conglomeratele industriei auto și a implementat DMS-ul propriu integrat cu importatorii la peste 150 de retaileri auto din România.

În industria transporturilor, caselor de expediție și logisticii deținem un portofoliu de peste 40 de companii îmbogățit în ultimii 20 de ani. Și aici am reușit să atragem atât jucători globali cât și firme locale prin dorința noastră de a oferi cel mai bun raport calitate preț din piață.

În portul Constanța, succesul primelor colaborări a fost cartea noastră de vizită cu ajutorul căreia am deschis parteneriate cu majoritatea operatorilor importanți atât în zona de containere cât și cea de transporturi intermodale fluviale/CF/auto.

Un alt domeniu cheie în care excelăm, este digitalizarea relației cu ANAF, care este în plin proces de metamorfoză și unde am reușit să dezvoltăm o platformă foarte competitivă, SmartTAX.ro, de raportare facilă și multi-sursă pentru SAF-T, e-Transport, e-Factura și D-Pack.

Nu în ultimul rând am reușit să păstrăm ritmul alert al digitalizării prin investiții continue în cercetare și inovație românească. CloudFlow este cel mai recent proiect la care lucrăm și are la bază ideea creării unei lumi a comerțului fără hârtii, construit într-o arhitectură de securitate bazată pe principiile tehnologiei blockchain.