total.jpg

Total Technologies este o companie cu peste 30 de ani de experiență pe piața de tehnologie. O companie ajunsă la maturitate, inovatoare, cu viziune pe termen lung, pregătită să raspundă noilor provocări ale erei digitale, susținând în drumul lor spre digitalizare industrii precum retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate, administrații publice.

Total Technologies se mândrește cu parteneriatele solide făcute de-a lungul timpului. În prezent suntem Partener Oficial Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Performanța la care a ajuns Total Technologies în aceste trei decenii de activitate este confirmată de premiile și distincțiile obținute pentru inovațiile digitale aduse în mediul de business, fiindu-i atribuit  titlul SOLUTION PARTNER OF THE YEAR în cadrul Award Gala 2021 – “Partner Kickoff Event”, precum si premiul pentru INOVAȚIE IN SUPPLY-CHAIN pentru soluția FETCH ROBOTICS(2019) și pentru soluția VOCOLLECT(2018).